ASIAKKAIDEMME KERTOMAA

Teetimme saunaremontin rivitalohuoneistossa lokakuussa 2016. Remontti sisälsi paneloinnit, uudet lauteet sekä valaistuksen. Vanhan saunan  panelointi tuli purettua nopeasti uuden tieltä. Vanhat myös kuljetettiin pois. Uusi sauna valmistui aikataulun mukaisesti ja työnjälki oli todella tarkkaa ja erittäin ammattitaitoista! Kaikki rakennusjätteet ja roskat oli myös siivottu ja pääsimmekin heti nauttimaan uuden saunan löylyistä! Olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

 

Perhe. Toni Kivimäki

            Nokia

Keväällä 2016 teimme kodissamme ison remontin. Remonttipalvelu Myllylä teki  purkutöitä, rakensi seiniä, maalasi pintoja sekä laatoitti keittiön ja wc:n.Työ sujui kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja olemme tyytyväisiä huolelliseen työn jälkeen. Suosittelemme lämpöisesti muillekin.

 

 perhe.  Pasi Hintikka

             Kangasala

Meidän omakotitalossa tehtiin Touko-Kesäkuussa 2016 täydellinen wc, sauna ja suihkuhuoneremontti, jossa 1983  rakennetut pinnat uusittiin, vedeneristettiin ja laatoitettiin. Remontti sujui aikataulussa ja budjetti piti paikkansa. Olimme myös todella tyytyväisiä työn jälkeen joten voimme ilolla suositella Remonttipalvelu Myllylän käyttöä myös muillekin.

 

Jorma Nieminen

ahosentie84

357 Vilppula

REMONTTIPALVELU MYLLYLÄ

 

Remonttipalvelu Myllylä

Järvipolku 3 A 1

37630 Valkeakoski

 

Erkki Myllylä

erkki.j.myllyla@gmail.com

 

Puh. 045 674 2532